Blondinbella / Quetzala

Ni vet att man säger att för mycket av allt kan döda en. Det låter ju i det närmaste som ett bevis för att överdriven positivitet är dödlig! Jag vet inte om någon följde Blondinbellas och Quetzala Blancos tjafs. Jag gjorde, och det kändes så jävla skönt att en offentlig person sa till Blondinbella att hon sprider orimliga drömmar. Snacka om att om 5 år så kommer vi ha många unga tjejer som har läst hennes blogg, startat företag och gått i konkurs. Så tackar, tackar för alla vars röst hörs och som använder den rätt. Nån måste fan förklara för henne hur mycket skada hon gör.


Blondinbella anklagar Quetzalas för att i sin blogg romantiserar droger, sprit osv, men hon är bara ärlig. Blondinbelles kommentar är att; hon har också problem men hon skriver inte om dem i bloggen för att hon vill vara en bra förebild. Så Blondinbella som vill visa att alla kan lyckas om de bara försöker, satsar allt och vågar, kan inte även bevisa att man ibland har motgångar. Om hon vill ha sitt budskap igenom måste hon ju vara ärlig med det också och dela med sig av allt. Annars kommer de tjejer som lyssnar på henne, och som sen stöter på problem gå in i väggen, eller tappa självförtroendet snabbare än Blondinbella kan säga EGOBOOST!


Jag tycker om henne på vissa sett, hon har ett bra budskap men det hela har spårat ur som det där tåget som man kan köpa på plansch ni vet…


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback